Против Партизана за нови скалп

Полако се улази у сам финиш јесење „Примере“, и у пет наредних кола, наши љубимци ће покушати да увећају бодовни салдо и обезбеде што бољу позицију пред пролећни наставак лиге. Да би се то остварило, главни услов су победе на домаћем терену, а прва шанса за то је сутрашњи дуел  ФК РАДНИЧКИ КОВИН – ПАРТИЗАН УЉМА (14х).

Импресије пред сутрашњу утакмицу за наш сајт је поделио Марко Шарановић, тренер првог тима: „Очекујем добру партију нашег тима који је вредно тренирао протекле недеље. Иако имамо одређених кадровских проблема с повредама неких играча, желимо нова 3 бода која су у неку руку и обавеза пред нашом верном публиком. Позивамо навијаче да у што већем броју попуне трибину и пруже подршку играчима и тако лакше дођемо до победе„.

У последњих  5 кола овог дела првенства, наш клуб на „папиру“ и стању на табели има лакши распоред,  3 утакмице код куће и 2 на страни,  те се надамо и максималном учинку што се тиче бодовног салда и тако се направи сјајна увертира пред пролећни наставак фудбалске трке и борбе за виши ранг.

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!