Три гола за три нова бода

Фудбалери Радничког су у оквиру 11. кола јужнобанатске „Примере“, на свом терену савладали госте из Уљме и тако дошли до нова три веома битна бода у борби за врх табеле (РАДНИЧКИ КОВИН – ПАРТИЗАН УЉМА 3:0).

Пред око две стотине љубитеља фудбала и заљубљеника Радничког, наши момци су утакмицу кренули у спором ритму, као да им термин одигравања није легао како треба, али како је одмицало време кренуле су и течне акције и напади ка голу гостујућег тима који су обећавали. Један такав напад је и завршио поготком у 23. минуту игре када је Душан Делиблаћанин ефектним ударцем затресао мрежу. Почетак другог полувремена је донео два  брза гола наших љубимаца после лепих акција и додавања, 46. минут Борис Миленковић и 54. минут Ненад Чеха.

Након 11 одиграних утакмица може се дефинитивно извући закључак да је главно обележје нашег тима игра у другом полувремену када буквално мељу своје противнике, а то је сигурно и заслуга стручног штаба јер је екипа веома добро физички припремљена. Посебно радује одлична игра млађих играча на којима се и заснива будућност клуба, а то су у првом реду Чеха и Секулић.  Овом победом ФК РАДНИЧКИ  је дошао до коте 25 у бодовном салду и после овог кола заузима треће место, а заостатак за другопласираним и првопласираним на табели је 3 односно 5 бодова.

ФК РАДНИЧКИ:

 1. Аврамовић Љубомир
 2. Секулић Марко
 3. Митковић Александар
 4. Раденковић Д. Ђорђе
 5. Петрић Игор
 6. Стаменовић Страхиња (од 46. минута Рајић Мирослав)
 7. Раденковић З. Ђорђе (од 66. минзта Поповски Никола)
 8. Симић Дарко
 9. Миленковић Борис
 10. Чеха Ненад (од 78. минута Перовић Игор)
 11. Делиблаћанин Душан

Тренер: Марко Шарановић

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!