Crno-beli u Kačarevu (subota, 13.30h)

Fudbaleri Radničkog u dvanaestom kolu Vojvođanskog Istoka gostuju u Kačarevu domaćem Jedinstvu. Znak za početak utakmice u subotu (29. oktobra) u 13.30h daće glavni sudija Nikola Rankov iz Kikinde (pomagaće mu:  Veljko Gvozdenović – Vršac i Aleksandar Stošić – Zrenjanin).

Radnički put Kačareva kreće kao ekipa sa trenutno najboljom formom u ligi. U poslednjih pet utakmica tim trenera Milana Todorovića od maksimalnih 15 osvojio je 13 bodova, poraza je uspeo da se spasi samo Omladinac u Botošu (0:0), ali ne i: Borac iz Starčeva (u Kovinu 2:0), Jedinstvo Banatsko Karađorđevo (4:0, takođe u Kovinu), Polet u Idvoru (2:1) i prošlog vikenda istim rezultatom poražen je lider Sloboda iz Novih Kozaraca (u Kovinu).

„Utakmica sa Slobodom je bila test vrednosti, tako da u Kačarevo idemo puni samopouzdanja, u nameri da nastavimo seriju dobrih rezultata koju smo započeli pre nešto više od mesec dna pobedom nad Borcem iz Starčeva“, kaže Nikola Jakovljević, crno-beli „X43A“ koji je na pomenutih pet utakmica na četiri postigao po gol.

Subotnji rival kovinskog sastava je u zoni ispadanja. Osvojio je sedam bodova, ali je i isto toliko puta poražen u poslednjih sedam kola. Sve bodove osvojio je na domaćem terenu gde je pobedio Kozaru i Žak uz „iks“ sa Poletom na premijeri. Od trećeg septembra tim iz Kačareva nema upisano ništa sem nule u rubrici bodovi. Prošle sezone u Primeri u dve utakmice sa Radničkim poražen je oba puta: 3:1 kod kuće i 1:0 u Kovinu.

error: Content is protected !!