CRNO-BELIMA GOSTUJE MLADOST

U 27.kolu VFL “Istok“ Radnički dočekuje Mladost iz Omoljice. Utakmica se igra u nedelju od 16.30h.

Naši fudbaleri žele da nastave pobednički niz, posle dva uspešna meča. Predstojeći duel neće biti lak, jer je Mladost savladala Radnički u 10.kolu sa 6:2. Potrudio se tada Deliblaćanin da izjednači rezultat u 50.minutu, ali kratkotrajno. Dekoncentracija naših desila se u poslednjih 20.minuta kada je domaćin ostvario 3 pogotka.
Crno-beli u susretima sa Proleterom i Krajinom su pokazali bolju i drugačiji igru, te verujemo da Omoljička ekipa neće uspeti da ponovi rezultat. U kovinski klub je došlo mnogo mladih perspektivnih igrača, a jedan od njih je Aleksa Dobrosavljević koji se ne boji budućeg rivala.
„Očekujemo pobedu, a pre svega timsko zalaganje. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i ostvariti još bolje rezultate. Novi trener zaslužuje sva poštovanja, jer je uneo bolju atmosferu i drugačiji način rada“, rekao je Dobrosavljević. Inače, ovaj fudbaler dobio je titulu strelca minulog vikenda.
„Ne treba gledati prošle utakmice, iako su bile sjajne. Moramo se fokusirati kako da na najbolji mogući način odigramo naredne“, poručio je.
Radnički je sada 11. na tabeli sa osvojenih 28 bodova, dok Mladost kao četvrtoplasirana ima 46.

U nove pobede za stari sjaj!

photo: Aleksa Dobrosavljević u meču protiv Krajine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!