Feljton: Retrospektiva dešavanja u klubu od juna meseca (I deo)

Nakon spuštanja zavese na jesenji deo prvenstva svih naših selekcija, u narednim vikendima počev od ovog, osvrnućemo se na sva dešavanja u klubu u proteklih šest meseci od kada je nova uprava izabrana i počela s radom. O radu uprave mišljenje ce dati javnost, a u ovom i narednim tekstovima želimo da podelimo informacije o svim aktivnostima uprave i pomenemo sve one koji su dali veliki doprinos u dobrom funckionisanju kluba u proteklih šest meseci.

Još dok je nova uprava pravila plan rada i prioritete u radu kluba, veliku zahvalnost za nemerljivu podršku i doprinos, uprava kluba duguje Ustanovi za sport Kovin koja je u saradnji i sredstvima iz budžeta Lokalne samoprave opštine Kovin, pokrenula niz akcija na sređivanju stadiona i objekta FK Radnički. Spisak urađenih stvari je sledeći:
1. Čišćenje oluka i krova iznad svlačionica, pregled pokrivača i opšivki i popravka na mestima prokišnjavanja
2. Rešavanje problema sa kanalizacionim odvodima
3. Zamena stakla dimenzija na upravnoj zgradi
4. Rušenje starih kućica za igrače i izgradnja novih po propisanom rastojanju
5. Popravka spoljne česme

U današnjem tekstu želimo da pomenemo još jedan veoma važan događaj za naš klub koji se dogodio tokom leta, a to je potpisivanje sportsko-tehničke saradnje sa FK Bačka iz Bačke Palanke za koji je pre svega zaslužan gospodin Marjan Rnić, kovinac i bivši sjajan golman našeg kluba a sada predsednik FK Bačka i vodeći čovek AD „Podunavlje“. Ovom saradnjom naš klub dobija velike mogućnosti za dalji razvoj i podizanje kluba na viši nivo, a naši mladi talentovani igrači imaće mogućnost da svoju karijeru razvijaju na najbolji način uz pomoć prijatelja iz FK Bačka. Materijalna pomoć od preko 500000 dinara u fudbalskim loptama najboljeg kvaliteta i garniturama dresova za sve naše selekcije je dokaz velike pomoći za naš klub od strane prvoligaša iz Bačke Palanke.

Iako cemo temi o stolicama na našoj tribini posvetiti neki naredni tekst, želimo i na kraju ovog teksta da izrazimo veliku zahvalnost gospodinu Marjanu Rniću, koji je podržao akciju kluba „članske kartice – na tribini stolice“, i direktnim angažovanjem učestvovao u nabavci pomenutih stolica pa je tako i pre kraja ove jeseni tribina na našem stadionu skoro kompletno pokrivena crno-belim stolicama.

U NOVE POBEDE ZA STARI SJAJ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!