Feljton: Retrospektiva dešavanja u klubu od juna meseca (III deo)

Završni deo feljtona o dešavanjima u FK RADNIČKI KOVIN posvetićemo marketing i sportskom delom kluba. Od svog samog formiranja uprava je sebi za prvi zadatak zadala razne marketinške aktivnosti koje su imale za cilj da se olaksa funkcionisanje kluba kao i pomoć u ispunjenju raznih projekata osmišljenih od strane nove uprave. Prva akcija „članske karte – stolice na tribini“ u potpunosti je uspela i to višestruko. Prvo, što je bila i najveća potajna želja uprave, vratio se duh lokal patriotizma u Kovinu u oličenju praćenja našeg kluba, a potvrda za to je preko 250 kupljenih članskih karata kluba. Drugo, ono što je bio i cilj akcije, tribina je skoro u potpunosti prekrivena crno-belim stolicama (oko 600 postavljenih stolica), jer su se akciji pridruzili i mnogi prijatelji kluba i sponzori, a prvi ispred svih je u tome najviše učestvovao gospodin Marjan Rnić. Takođe mora se pomenuti i gospodin Dragan Nedeljković koji je sponzorisao prvih 40 stolica na tribini.

Marketing sektor kluba je pokrenuo još nekoliko akcija:
1. pokretanje novog zvaničnog sajta kluba
2. pokretanje nove zvanične FB strane i instragrama kluba (preko 400 pratioca za nepunih 5 meseci rada)
3. uživo prenosi utakmica našeg kluba kada igra u gostima (jedno od najvećih iznenađenja marketing sektora kluba kojom se omogućuje da naš klub bude praćen i izvan naše zemlje i to u direktnom prenosu preko YOU TUBE kanala, a dosadašnje prenose utakmice u proseku je pratilo preko 500 ljudi. Veliku zahvalnost za ovu akciju klub duguje gospodinu Vladimiru Stojanov koji je inače zvanični fotograf i snimatelj kluba a vrši i funckiju novinara kluba)

Ono zbog čega se sve i dešava i oko čega se sve i vrti je sportski deo kluba. Glavnu ulogu u ovoj priči ima gospodin Marko Šaranović koji je pored toga što je najzaslužniji u okupljanju nove uprave, takođe najzaslužniji za formiranje igračkog kadra prvog tima. Klub je krajem juna bio u veoma nezavidnoj poziciji što se tiče igrača ali je strateg prvog tima gospodin Marko Šaranović za kratko vreme formirao konkurentan igrački kadar a njega su tokom jesenjeg dela sezone činili: Ljuba Avramović, Darko Simić, Đorđe Radenković, Aleksandar Mitoković, Igor Petrić, Stefan Rađenović, Boris Milenkovć, Strahinja Stamenović, Miroslav Rajić, Dušan Deliblaćanin, Uroš Vulićević, Marko Sekulić, Nenad Ćeha, Đorđe Radenković, Nikola Popovski, Igor Perović, Luka Rnić, Stefan Simonović, Jovan Grubić, Mario Gavrilović, Darko Pajčin, Vladimir Popović, Aleksandar Pivljaković, Marko Ranković.

Naš klub pored prvog tima ima još dve selekcije. Kadeti predvođeni trenerom Dušanom Deliblaćanin su: Luka Rnić, Dragan Gujaničić, Nikola Karabaš, Sergej Golubović, Andrija Ratković, Nenad Ćeha, Stefan Marković, Marko Sekulić, Milan Čoloka, Rastko Stojakov, Akoš Magda, Aleksandar Vujasinović, Aleksa Dobrosavljević, Nikola Đorđević.

Najmlađa selekcija kluba su pioniri koje predvodi trener Darko Simić a oni su: Nebojša Ćurčić, Mateja Milutinov, Jakob Futerer, Nikola Azuc, Tibor Forai, Saša Kužner, Nenad Radenković, Mateja Mitić, Balint Pap, Aleksa Rnić, Dušan Kaloper, Marko Jotić, Nikola Talijan, Akoš Magda, Mladen Nenadić, Nikola Kiferov, Andrija Bogdanović, Vukota Šalipur, Ilija Rakidžić.

U NOVE POBEDE ZA STARI SJAJ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!