JOŠ 4 NOVA IGRAČA

FK Radnički nastavlja da promoviše mlade igrače, ali i da pojačava prvi tim. Crno-belima priključili su se Nikola Simijonović, Andrija Marjanović, David Marković i Ilija Rančić. Za kratko vreme klub je uspeo da vrati u svoj dom decu koja su igrala van Kovina, ali i van opštine.
Nikola Simijonović svoje prve fudbalske korake započeo je u Bavaništu, odakle nam i dolazi. U našoj školi fudbala trenirao je do svoje 15-te godine. Igrao je jednu sezonu u FK Železničar, potom je dve sezone proveo u Dinamu. Neko vreme igra u BSK Bavanište, ali ga put vraća u kovinski klub.

Andrija Marjanović, proglašen za najboljeg fudbalera grada Smedereva, od skoro nosi boje crno-belih. Od malih nogu pokazuje interesovanje za fudbal, a tehnike igre uči najpre u ŠF Petlić Smederevo. Godine 2012.prelazi u FK Smederevo, da bi igrao u svim selekcijama, standardno, a kao kapiten u selekciji kadeta i pionira. Kao kadeti osvojili su drugo mesto u ligi. Marjanović ističe u svojoj biografiji da ga je tada primetio selektor selekcije do 19 godina, da bi maja iste godine postao standardni reprezentativac do 19.godine. Na kraju 2019.godine proglašen je za najboljeg fudbalera.

U prethodnom periodu Radnički je posvetio veliku pažnju na jačanju prvog tima, pa su se tako našli fudbaler godine, nekadašnji igrač kluba Republike Srpske i Albanije, učesnik Vojvođanske lige i Srpske lige Vojvodine, ali i pripadnici mlađe selekcije koji su spremni da uče i da se dokazuju.
Podsetimo, naši momci nisu baš najbolje startovali u 1.kolu Vojvođanske lige grupa ,,Istok“ (Naftagas-Radnički 1:0), a nakon duela sa ekipom iz Elemira, sledi susret sa Jedinstvom iz Novog Bečeja.
Našim momcima želimo mnogo sreće, u nadi da će ostvariti pobedu i na taj način dobiti vetar u leđa za dalje pohode!

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!