MILORAD ZEČEVIĆ NOVI TRENER FK RADNIČKI KOVIN

FK Radnički Kovin potpisao je ugovor o saradnji sa novim trenerom. Posle ostavke Dragana Miloševića, prvi tim preuzео је novi šef stručnog štaba-Milorad Zečević.
Milorad Zečević (1972.) započeo je fudbalsku karijeru u Francuskoj gde je i rođen. U Srbiju dolazi sa 16 i po godina, završava srednju školu i svoj sportski put nastavlja u Dobrincima, pored Rume. Prelazi u Rumu, zatim u Beočin gde igra 2.ligu. Prebacuje se u Loznicu koja je tada superligaš. Prelazi u smederevski Sartid u kojem ostaje 10 godina. U sezonama 96/97.i 97/98. Sartid je ,,preskočio” dva ranga takmičenja i našao se, prvi put u svojoj istoriji, u prvoj ligi. Kao fudbaler, Zečević posebno izdvaja utakmicu finale Kupa SCG 2002/03. kada su pobedili Crvenu zvezdu u produžecima. I dalje se prepričava o uspesima tadašnje ekipe Sartida koji su obeležili deceniju blistanja na stadionu kraj Železare, gde su navijače na noge digli upravo Milorad Zečević, kao i Goran Bogdanović, Saša Kocić, Nenad Mirosavljević, Saša Zorić, Marko Pantelić, Vladimir Mudrinić…
Što se tiče trenerskog iskustva, Zečević je najpre radio kao asistent u FK Sartid, zatim predvodi FK Kolonija Kovin, potom u Sopotu, Aranđelovcu, Vršcu, Mihajlovcu. Novi šef stručnog štaba po potpisivanju ugovora sa našim klubom izneo je svoje ambicije.
“Glavni cilj mi je da stabilizujemo klub, ekipu, i da se što pre vratimo u viši rang. Radimo na tome da napravimo jak omladinski pogon, odakle se dobijaju kvalitetni i talentovani igrači za sastav prvog tima”, kaže Zečević.

Ističe da je Radnički doživeo kiks zbog jednog boda i da nisu zaslužili da ispadnu iz lige.
,,Na prvom mestu želim da radimo u zdravom kolektivu, jer samo tako možete dobiti šta želite. Važna je disciplina, ali mi je jako bitno što su klub preuzeli iskreni ljudi koji vole Radnički i za koji se bore. Ovim putem bih se još jednom zahvalio predsedniku i potpredsedniku kluba na gostoprimstvu” .
Zečević je proveo jednu sezonu u Kovinu, gde je kako kaže imao sjajnu saradnju sa Željkom Nikolićem, jer je izuzetan čovek I veliki poznavalac kluba. S obzirom da ima samo lepa i pozitivna iskustva, novi trener poručuje da će učiniti sve da pokrene fudbal u našem gradu.
Novom šefu želimo dobrodošlicu i mnogo uspeha sa crno-belim timom!

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!