NASTAVAK RADOVA NA UREĐENJU SPORTSKE INFRASTRUKTURE

Uprava FK Radnički Kovin u saradnji sa donatorima i sponzorima nastavlja radove na uređenju sportske infrastrukture.
Nedavno je postavljen semafor na našem stadionu, kao i ograda na tribini. Uskoro će biti završen i krov iznad tribine.

Za prve dve donacije zahvalnost dugujemo Željku Radomanu( FEROPRODUKT doo Kovin) i Slaviši Nenadiću (BITS Comp doo Kovin) koji su nesebičnim doprinosom pomogli našem klubu. Radoman je zaslužan što imamo novu ogradu na tribinama, dok je Nenadić obezbedio nov semafor.

Početkom jula meseca održana je skupština našeg kluba na kojoj je, između ostalog, razgovarano o sportskoj infrastrukturi. Tada je dogovoreno da će u narednom periodu biti sređena ograda, postavljen krov, digitalni semafor i nabavljeno još stolica. S obzirom da se mečevi i dalje igraju bez prisustva publike, nameravamo da još lepše uredimo stadion koji će u budućnosti biti spreman za naše navijače. Podsetimo, prošle godine postavljeno je oko 600 novih crno-belih stolica, a za ovu akciju posebnu zahvalnost dugujemo našem velikom sponzoru Marjanu Rniću. Takođe, treba pomenuti i Dragana Nedeljkovića koji je zaslužan za jedan broj stolica. Hvala i Miroslavu Ristiću koji je prošle godine besplatno kosio i sređivao travu kod golova na glavnom terenu.

Osim podrške velikog broja građana, hvala i lokalnoj samoupravi na pomoći, jer izdvaja značajna sredstva za naš klub.
Uređenje stadiona biće nastavljeno i u narednom periodu, u cilju obezbeđivanja adekvatnih i bezbednih uslova za treniranje i igranje utakmica. Isto tako, želimo da se naši navijači osećaju komforno, da ne kisnu, već da im bude lepo dok bodre naš tim.

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!