Osvojen bod, izgubljena dva

Fudbaleri Radničkog su se s današnjeg gostovanja iz Jabuke vratili s jednim osvojenim bodom a utisci su krajnje pomešani (JUGOSLAVIJA JABUKA – RADNIČKI KOVIN 0:0).

U jednoj od možda najlošijih partija našeg tima, ako ne i najlošija, nadovezala se i vrlo slaba realizacija šansi, pa i ono malo prilika što su naši momci imali u prvom poluvremenu olako su propuštali. U drugom poluvremenu kada se očekivalo da ce fudbaleri Radničkog dodati gas, kao i u svakoj utakmici do sada što se dešavalo, totalno suprotna slika i pravo je čudo kako domaći igrači nisu postigli gol. Jedan od tih čuda je i naš golman Avramović koji je u nekoliko navrata spasavao sigurne golove fudbalera Jugoslavije.  Veoma bleda parija u drugom poluvremenu ipak nije kažnjena porazom,  pa tako i komentar s početka teksta dobija smisao, jer posle tugovanja što nisu osvojena sva tri boda,  kad se sagleda razvoj situacije na terenu, i ovaj bod izgleda kao uspeh.

S ovim bodom naši ljubimci su i dalje treći na tabeli (26 bodova), i iznad crte  koja obeležava mesta koja vode u viši rang (prvak direktno, a drugi i treći kroz baraž). Na drugom mestu je Strela s 28 bodova a Jedinstvo je prvo s 33 osvojena boda. Prvi pratilac ispod crte je Dolina s 23 osvojena boda.

RADNIČKI KOVIN:

 1. Avramović
 2. Mitković
 3. Simić
 4. Rađenović
 5. Radenković (Popovski)
 6. Sekulić
 7. Milenković (Stamenović)
 8. Deliblaćanin
 9. Vulićević
 10. Rajić (Ćeha)
 11. Radenković

Trener: Marko ŠAranović

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!