,,OVO JE MOJ GRAD I MOJ KLUB”

Milan Todorović vratio se crno-beloj kući i u novoj sezoni treniraće naše pionire i omladince.
,,Ovo je moj grad. Volim rad sa mlađim kategorijama i zato mislim da ću ovde moći više da doprinesem i pomognem mladim fudbalerima da budu još bolji”, izjavio je novi trener Milan Todorović.
S obzirom da ima dugogodišnje iskustvo u radu sa mlađim ekipama, smatra da je sada pravi trenutak da u narednih nekoliko godina napravi odličan tim iz omladinske škole koji će kasnije zaigrati u prvom timu, a sve u cilju da okosnicu kluba čine igrači iz kovinske opštine.
,,Mislim da su treneri Dušan Deliblaćanin i Darko Simić odradili odličan posao. Trudili su se, pripremili momke za ono što ih dalje čeka, te sam siguran da neću imati problema da radim sa njima. Gledao sam utakmice i jako sam zadovoljan kako se ponašaju i izgledaju na terenu zbog čega će mi biti mnogo lakše da ih treniram”, kaže Todorović.
Omladinci počinju sa pripremama već od 4.jula, a pioniri posle 20.jula.
,,Pustićemo pionire da se malo odmore, jer imaju aktivnosti do 1.jula. Imaćemo dovoljno vremena da se spremimo za izazove koji nas očekuju, jer prvenstvo počinje krajem avgusta, a do tada ćemo stići i da oformimo timove.
Milan Todorović se ovom prilikom zahvaljuje upravi kluba, posebno predsedniku Đorđu Anđelkovu na pozivu i poverenju i najavljuje da će dati sve od sebe da pomogne omladini da ostvari što bolje rezultate.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!