POZIV ZA POMOĆ KLUBU

Poštovani,
Obraćamo Vam se u nadi da ćete se odazvati na našu molbu. Uprava kluba svim sredstvima se trudi da uključi što više mladih u sport, da im obezbedi zdravije, lepše i bolje uslove za treniranje i omogući dalja takmičenja. Kao posledica za izuzetno veliki rad i napore koje svi članovi kluba postižu, članstvo kluba je uvećano, a posebno je akcenat na rad sa decom mlađih uzrasta. Sve selekcije kluba aktivno se takmiče u svojim ligama i ostvaruju odlične rezultate. Međutim, troškovi su veliki, a mi nemamo mogućnost da ispratimo taj tempo i zahteve svih selekcija. Naš cilj je da decu vratimo na teren, a sklonimo ih sa ulice. Da bismo u tome uspeli potrebna nam je vaša pomoć. Možete nam pomoći u vidu novčane donacije, uplatom na račun 200-2283050101031-12 u Poštanskoj štedionici. Svaki vid donacije je dobrodošao!

Želimo da Vam prezentujemo neke aktinvosti koje smo uspešno završili u prethodnih 18 meseci:

1.Postavljeno je 590 stolica na tribini stadiona u crno-belim bojama kluba
2. Postavljene su stolice sa naslonom u kućicama za rezervne igrače
3.Obezbeđen je sportski semafor
4.Kupljena je nova mašina za obeležavanje terena
5.Kupljeni su novi bojleri u svlačionicama igrača i sudija
6. Postavljena je zaštitna mreža za glavni i pomoćni teren
7.Postavili smo grejna tela u klupskim prostorijama kako bi se koristio gas i time ostvarila ušteda za klub. Popravljene su instalacije
8. Prostorije kluba su okrečene i postavljene su pločice

Uprava kluba ima već pripremljene aktivnosti i ciljeve koje želi da realizuje:

1.Postavljanje preko 100 stolica na najnižem redu tribine, čime bi cela tribina bila pokrivena sedećim mestima u potpunosti.
2. Postavljanje krova preko cele tribine
3. Nastavak renoviranja klupskih prostorija (stolarija)
4.Rekontrukcija objekta kluba koji se nalazi uz objekat gde živi ekonom i pravljenje lože za gledanje utakmica uz deo prostora namenjen uživom prenosu i snimanju utakmica
5.Uređivanje prostora iza restorana (sređivanje staze koja vodi do tribine, kompletno renoviranje toaleta koji je u lošem stanju, uređenje prostora koji je pod korovom i rastinjem, stavljanje u funkciju bunara koji je zapušten)
Našim angažovanjem želimo da damo mali doprinos za opstanak i razvoj kluba koji postoji više od 100 godina. Klub koji je jedan od glavnih obeležja grada Kovina, a pripada svim Kovincima, bivšim, sadašnjim, budućim generacijama. Želimo da najvažnija sporedna stvar (fudbal) živi i razvija se kako bi naša deca imala mogućnost da se bave ovim sportom.

S verom da ćete nam izaći u susret, sportski Vas pozdravljamo,
U nove pobede za stari sjaj!

Vaš FK Radnički Kovin

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!