POZIV ZA TURNIR

FK Radnički Kovin, veterani kluba i Udruženje građana KOP organizuju memorijalni turnir u malom fudbalu, u znak sećanja na igrača Đorđa Balana-Bakija. Takmičenje startuje 28.juna i trajaće do 4.jula na terenu „Đurine“ škole u Kovinu.

„Ove godine odlučili smo da organizujemo memorijalni turnir u malom fudbalu, u znak sećanja na našeg fudbalera Đorđa Balana, ali i da bismo okupili i animirali sportiste. U planu je da ovakva vrsta takmičenja postane naša tradicija. Turnir će biti organizovan u vremenskom periodu od 28.juna do 4.jula u Kovinu, a nagradni fond za prvo mesto iznosi 250.000,00. Naš cilj je da vratimo Kovinu epitet fudbalskog grada, ali i da se ponovo svi zajedno družimo i navijamo na terenu, što nam je svima potrebno posle pandemije. Sportska manifestacija će biti na vrhunskom nivou i predstavljaće jedan lep gradski događaj. Pozivamo Vas da posetite naš turnir, a voleli bismo, u skladu sa vašim mogućnostima i da nam pomognete u realizaciji“, poručuju organizatori.

Zainteresovani mogu donirati uplatom na račun 200-2283050101031-12 u Poštanskoj štedionici i tako učiniti da ovaj veliki turnir dobije još više na značaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!