RADNIČKI-BORAC 1:3

Nisu se proslavili crno-beli ni u 13. kolu Vojvođanske lige- „Istok“. Radnički-Borac 1:3.

Fudbaleri Radničkog odigrali su današnji meč veoma loše, dozvolivši da ih gosti pobede. Potrudio se Deliblaćanin da povede ekipu u vođstvo, ali je njegova sreća bila kratkotrajna. I 2 minuta je mnogo kada su Starčevci prvom akcijom uspeli da izjednače. Zaigrale su obe ekipe agresivno, ali su naši ponovo bili bez dovoljno taktika. Borac je bio pravi borac, jer nije dozvolio da ih savladamo, već nas ponizio još jednim golom. Gubio je Radnički i u prvom, a tek je loše bilo u drugom poluvremenu. Naši su stali kod jednog gola, dok su gosti do kraja utakmice imali 3 uspešna šuta.

Ono što je poražavajuće da je Radnički ponovo osakaćen zbog nekoliko sudijskih odluka. Naši momci navikli su na ruganje i ponižavanje u gostima, međutim pristrasno suđenje osetilo se i kod kuće. Nepravda je ponovo naneta našem klubu, ali se ne predajemo!

Radnički se i dalje nalazi u zoni za ispadanje, a iz te pozicije može izaći jedino ako timu proradi inat. Ostalo je još 4 kola do kraja, a ako Radnički ostane na trenutnom mestu, biće teško da obezbedi dalje takmičenje u ovoj ligi.

Iako se očekivao zanimljiv meč, uz borbenu igru, posebno jer je suprarnik bio i naš Kovinac Milan Todorović, nažalost ostalo je razočaranje…

Upravo je taj susret pred početak meča bio jedini lep i emotivan, jer smo priredili doček za našeg nekadašnjeg igrača, trenera i predsednika kluba Milana Todorovića. U znak zahvalnosti na svemu što je učinio za crno-bele, poklonili smo mu majicu i dres.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!