RADNIČKI DOBIO PET NAGRADA- PRVI TIM EKIPA GODINE

Sportski savez opštine Kovin nagradio je najuspešnije u sportu u 2020. godini. Pet priznanja pokupio je i FK Radnički Kovin. Nagrade su dobili Boris Antić, Dušan Deliblaćanin, Nikola Gujaničić, a od ekipa prvi tim i pioniri.

Bila je ovo teška i naporna godina za sve nas, ali je zaokružujemo lepim sportskim vestima. Tokom trajanja sezone svako se pokazao na svoj način i dao doprinos crno-belom klubu.
Na osnovu odluke Sportskog saveza, fudbaler Boris Antić proglašen je za perspektivnog sportistu godine. Naš kapiten prvog tima i trener omladinaca, Dušan Deliblaćanin, dobio je specijalnu nagradu, dok je priznanje za životno delo otišlo u ruke Nikole Gujaničića.
Prvi tim se od početka prvenstva lavovski borio za svoje mesto pod Suncem, a istrajnost i dobri rezultati krunisani su titulom ekipa godine. Nisu izostavljeni ni pioniri kojima je uručena specijalna nagrada.

Čestitamo svima na ostvarenom učinku i kolegama iz ostalih klubova kovinske opštine u želji da im sledeća godina bude još uspešnija.
Uz praznične dane, očekujte kratke sportske biografije pomenutih igrača i ekipa.

Uskoro…

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!