RADNIČKI DOVEO TRI NOVA IGRAČA

FK Radnički Kovin doveo je pojačanje za narednu sezonu takmičenja Vojvođanske lige grupa ,,Istok“. Igor Arsenijević, Mirko Divnić i Boris Antić su novi fudbaleri koji će nositi dres crno-belih.
Koliko naš klub postaje primamljiv, pokazuje i činjenica da je samo ove godine u crno-beli tim došlo 11 novih igrača, u želji da se jednom od najstarijih klubova povrati nekadašnji sjaj.


Igor Arsenijević, rođen 1987.godine, prošao je omladinsku školu u FK Dinamo iz Pančeva. Nakon povratka u matični klub Borac iz Starčeva, osvaja Kup FS Podrčja Pančeva i igra polufinale Kupa FS Područja Vojvodine. Karijeru nastavlja u pančevačkom klubu Železničar i osvaja prvenstvo u Vojvođanskoj ligi, zatim se plasira u Srpsku ligu Vojvodina. Sledi povratak u Borac i tada osvaja prvenstveno u Južnobanatskoj ligi i plasira se u Vojvođansku ligu.

Boris Antić rođen je 2003.godine, a fudbalom se bavi od svoje šeste godine. Prošao je sve mlađe selekcije fudbalskih klubova Radnički Kovin i Dinama iz Pančeva.
,,Uporno i redovno treniram svakog dana i trudim se da dajem najviše od sebe. Veoma mi je drago što ću ponovo biti deo ove ekipe i verujem da ćemo zajedno ostvariti najbolji rezultat na tabeli“, rekao je Antić.

Mirko Divnić (2000.god.), fudbalske korake je započeo pre 15 godina. Prešao je sve mlađe selekcije Radničkog kluba, u kojem je i sada. Divnić je izrazio zadovoljstvo što se pridružio prvom timu za koji veruje da će ostvariti izvanredne uspehe.
Podsetimo, ovog meseca FS Vojvodine objavio je sastav klubova za takmičarsku 2020/2021.sezonu koji će igrati Vojvođansku ligu-„Istok“, a na naše veliko zadovoljstvo na tabeli našao se i Radnički klub.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!