RADNIČKI GOSTUJE EKIPI JEDINSTVA IZ NOVOG BEČEJA

Fudbaleri Radničkog sastaju se sutra sa klubom Jedinstvo iz Novog Bečeja. Utakmica 2.kola Vojvođanske lige grupa ,,Istok” zakazana je za 17h.
Crno-beli, nakon gostovanja u Elemiru, putuju u Novi Bečej gde ih čeka Jedinstvo, a trener Marko Šaranović priželjkuje bar bod.
,,Očekujem mnogo bolju igru i veća zalaganje svojih igrača. Nadam se da ćemo se vratiti bar sa bodom, ali bih bio zadovoljniji sa sva tri”, izjavio je Šaranović pred meč. Govoreći o prošlom kolu, ističe da je borbenost bila dobra kod većine, ali nedovoljna da se sa gostovanja vrate neporaženi. Na prethodno gostovanje osvrnuo se i naš igrač Dušan Deliblaćanin: ,,Prva utakmica u sezoni je uvek nekako najteža. Nisam zadovoljan kako smo igrali, jer znam da ovaj tim može mnogo više i nismo dali svoj maksimum ” Veruje da će se tim bolje pokazatii i pružiti veći otpor ekipi Jedinstva iz Novog Bečeja.
Podsetimo, Radnički je u 1.kolu Vojvođanske lige izgubio 1:0 od domaćina ekipe Naftagasa iz Elemira. Dok je klub Mladost porazio Jedinstvo 5:2.

Osim sportske borbe, naši fudbaleri pokazuju i humanost prema svojim građanima. Deliblaćanin upućuje molbu u ime kluba za pomoć naše sugrađanke, Lane Bulatović. On poziva sve ljude dobre volje da pomognu našoj Lani u borbi za život, da se priključe humanitarnim akcijama i šalju sms poruke 645 na 3030.
Inače, klub je uspeo do sada, koliko su to epidemiološki uslovi dozvoljavali, da organizuje i učestvuje u mnogim drugim akcijama za prikupljanje priloga za našu sugrađanku. Apelujemo i na ostale naše kolege, obožavaoce sporta, da uzmu učešće i u skladu sa svojim mogućnostima pomognu dragoj Lani!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!