Radnički na megdan Begeju za nastavak misije – sredina tabele (subota, 13h)

Prvi tim Vesti dana

Fudbaleri Radničkog u pretposlednjem kolu jesenjeg dela prvenstva gostuju u Žitištu (subota, 18. novembar – 13h) domaćem Begeju. Oba tima do sada sakupila su po 15 bodova i dele dvanaestu poziciju na tabeli.

U poslednjih nekoliko godina, u nikad izjednačenijem Vojvođanskom istoku, koliko je teško doneti bod sa gostujućeg terena, možda, najbolje odslikava podatak da je najuspešniji tim na domaćem terenu Vršac junajted osvojio svih 18 bodova (u šest utakmica), a da je Begej koji je trinaesti, od šesnaest klubova, kada se gleda učinak na domaćem terenu, sakupio 12.

Tako da ne čudi razlika od svega šest bodova – od sedmog mesta (Mladost Omoljica – 19) do zone ispadanja – (Sloga Plandište prvi tim “ispod crte” – 13 bodova).

“Forma nam je u usponu. Najzad smo došli do naše prepoznatljive igre. Verujem u svoje igrače i verujem da možemo i u Žitištu da ostvarimo dobar rezultat.  Moramo da pristupimo utakmici samouvereno, uz veliku disciplinu i odgovornost u svim linijama tima i verujem da ćemo za to biti nagrađeni barem bodom” – kaže trener Radničkog Milan Todorović, koji za sutrašnju utakmicu neće moći da računa na kapitena Biculjevića (povreda), Rađenovića (kartoni) i Rankovića (privatne obaveze).

(foto arhiva fkradnickikovin: Radnički – Proleter Banatski Karlovac, sezona 2017/18.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *