RADNIČKI OPET BEZ SREĆE I GOLOVA

Fudbaleri Radničkog nisu uspeli ni danas da ostvare pobedu i donesu prve bodove sa gostovanja. U 12.kolu Vojvođanske lige, Radnički je poražen sa 1:0 od ekipe Budućnosti iz Srpske Crnje.

Nezadovoljstvo u našem timu je sve prisutnije, kako zbog sudijskih odluka, tako i zbog te nedovoljne sreće za golom. Dok naši fudbaleri stvaraju više šansi i bore se na terenu, protivniku je dovoljna jedna prilika koja mu na kraju donese i pobedu. Tako je bilo i u prethodnom duelu sa Jedinstvom, ali i u današnjem sa Budućnosti.

Radnički je i ovoga puta u igri bio bolji, a posebno raspoloženi za pobedu bili su Ćeha, Deliblaćanin, Marjanović, Jonović čiji je šut otišao preko prečke. Naš golman, Luka Rnić, revoltiran je sudijskim odlukama, ali veruje da je tim sposoban da do kraja sezone uzme dovoljan broj bodova i izvuče se iz zone ispadanja.

„Sramota je kakve odluke donose sudije. Slažem se da smo mogli da se bolje potrudimo, jer smo imali više prilika od domaćina, ali isto tako mislim da su sudije delimično krive za današnji rezultat“.

Polagalo se mnogo nade u ovoj meč, a sve u cilju da se postigne prva pobeda u gostima. Međutim, Radnički se nije lepo proveo ni u Srpskoj Crnji.

Možda će mesec novembar biti srećniji, jer naredni meč igra se 1.11. u Kovinu, a u goste nam dolazi ekipa iz Starčeva.

Naši momci treba da se saberu i razmisle koliko su truda, napora i znoja uložili da bi igrali u Vojvođanskoj ligi. Potrebno je da počnu da preispituju greške koje konstanto prave na terenu, da deluju zrelo, organizovano, stabilno ne bi li osvetlali obraz klubu i zadržali zasluženo mesto.

„Znaš ti kako se postaje pravi šampion? Tako što izađeš na teren kad je najteže…i pobediš!“
(Nebeska udica 1999.)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!