Svi putevi vode u Vlajkovac

U nedelju 20. oktobra s početkom u 15h, naši ljubimci igraju jednu od najvažnijih utakmica u jesenjem delu prvenstva protiv prvoplasirane ekipe Jedinstva iz Vlajkovca. Utakmica koja može dosta toga da odlući, ne samo jesenjeg šampiona već i startne pozicije pred prolećni deo prvenstva u smislu bodovnog salda, jer će se na proleće rešavati sve, ko ide direktno u viši rang a koje dve ekipe idu u baraž za viši rang.

U izjavi za naš sajt (kompletan video prilog možete videti na našoj zvaničnoj FB strani), strateg prvog tima gospodin Marko Šaranović izjavio je da „očekuje jednu dobru fudbalsku predstavu, veliku borbenost svog tima i da maksimalnim zalaganjem i napadačkim stilom igre se dođe do pozitivnog rezultata„.

Klub je obezbedio besplatan autobuski prevoz za sve kojima je Radnički u srcu i žele da svojim prisustvom i bodrenjem pomognu našim momcima da dođu do pozitivnog rezultata. Vreme i mesto polaska autobusa za navijače je 13h na parkingu AD „Podunavlje“ u centru grada. U nove pobede za stari sjaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!