TRI BODA ZA CRNO-BELE!

Fudbaleri Radničkog porazili su danas 4:0 domaćina Vulturul iz Grebenca, u okviru 10.kola PFL Pančevo. Crno-beli pokazali su napredak, karakter i disciplinu na terenu, zahvaljujući novom treneru Milanu Todoroviću.
Naša ekipa je lepo otvorila utakmicu i do kraja igre pokazala dominaciju u gostima. Nakon fauliranja Deliblaćanina, Divnić iz slobodnog udarca postiže prvi gol u 31.min. U drugom poluvremenu, kapiten asistira Jonoviću koji povećava razliku na 2:0 u 49.min. Još jedna dobra kombinacija Milenković-Deliblaćanin, u 56.min. Kapiten šutira sa 16metara i daje gol za 3:0. „Opasan“ nalet imao je Deliblaćanin u 87.min. kada je postigao pogodak i poneo titulu dvostrukog strelca.
Pohvalimo i našeg golmana Rnića koji je uspeo da spreči jedinu šansu koju je domaćin pokušao da ostvari.
Ekipa Milana Todorovića odlično se pokazala u Grebencu i dokazala da ne da lidersku poziciju. Radnički je briljirao, doneo nova 3 boda i za sada u ligi ima najveći broj postignutih golova.
Iz 10 odigranih mečeva, Kovin ima 7 pobeda i 3 poraza, te se sa 21 bodom zaslužno nalazi na prvom mestu.
U sledećem kolu dočekuje četvrtoplasiranu Crvenu zvezdu koja je danas pobedila Budućnost 2:1.

U nove pobede za stari sjaj!

Strelci: Dušan Deliblaćanin (2), Mirko Divnić, Miroslav Jonović
Žuti karton: Miroslav Jonović
Sastav: Luka Rnić, Boris Antić, Marko Sekulić, Bojan Kitić, Marko Pavić, Uroš Zafirović, Miroslav Jonović, Miroslav Rajić, Milan Ilić, Dušan Deliblaćanin, Mirko Divnić;
Nikola Sikimić, Boris Milenković, Nikola Đorđević, Nenad Ćeha, Marjan Azuc, Nemanja Ćirić, Aleksa Dobrosavljević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!