UZ ČLANSKU KARTU, NA POKLON MAJICA I GLEDANJE UTAKMICE

FK Radnički Kovin nudi godišnje članske karte i obnovu starih za besplatno gledanje utakmica u Kovinu. Uz kartu dodeljujemo majicu sa kragnom, grbom i parolom kluba. Cena pojedinične karte iznosi 1.500 dinara.

Utakmice na kovinskom stadionu ove sezone biće još zanimljivije i dinamičnije, jer crno-beli tim sada ima jaču konkurenciju, rivale iz Vojvođanske lige grupa „Istok“. Kao jedna od opcija za ulazak na stadion i praćenje utakmica, klub nudi člansku kartu. Cena reklame za privredne subjekte koji žele da se oglašavaju na našem stadionu i sajtu iznosi 15.000 dinara,a u znak zahvalnosti poklanjamo majicu i člansku kartu. Iste pogodnosti imaju i privrednici koji žele samo reklamu na našem sajtu, a cena reklame košta 3.000 dinara.
Zainteresovani se mogu javiti slanjem sms poruke na broj telefona 069/3233-445 ili u inbox FB stranice Radničkog kluba, kao i ličnim kontaktom preko članova uprave i zaposlenih u klubu. Prilikom prijave potrebno je dostaviti ime i prezime, veličinu majice (M, L, XL, XXL), kao i kontakt telefon za preuzimanje.

Budi i ti deo kluba!
U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!