Omladinci: Radnički – Vulturul (subota, 14h)

Omladinci Radničkog drugu utakmicu u prvenstvu Južne grupe Lige Južnog Banata odigraće sutra od 14 sati na terenu u Dunavskoj ulici. Protivnik tima trenera Miloša Đorđevića biće Vulturul iz Grebenca.

„Očekujemo još bolju igru nego što je to bilo u Plandištu i naravno 3 boda, jer je naš cilj da na svakoj utakmici idemo na pobedu. Ekipa je spremna, znamo gde smo grešili i uradićemo sve da te greške ispravimo.

Posle debija, kako ste najavili, u prvom kolu, očekuje me novi debi, ovoga puta pred domaćom publikom. Pun sam samopouzdanja i spreman sam da se odazovem izazovu kakav nosi domaći teren. Pozivam sve naše navijaće, da podrže ekipu i ove mlade momke koji su budućnost fudbala u Kovinu“, kaže Miloš Đorđević trener omladinskog pogona crno-belog tima.

Radnički je na premijeri prvenstva odigrao nerešeno 2:2 protiv Sloge u Plandištu. Jedan od strelaca za tim iz našeg grada bio je Vukota Šalipur koji pred sutrašnji susret za naš sajt kaže:

„Očekujem kvalitetnu utakmicu protiv Vulturula. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda i da ću imati više koncentracije u završnici u odnosu na susret u Plandištu. Trenirali smo dobro tokom protekle nedelje i nadam se da ćemo sve to sprovesti u delo na utakmici u subotu.“

error: Content is protected !!