Omladinci: Radnički – Vulturul 13:0

Fudbaleri Radničkog okupljeni u omladinskoj selekciji savladali su danas (subota, 17. septembar) vršnjake iz Vulturula rezultatom 13:0 u utakmici drugog kola Lige Južnog Banata (Grupa – Jug), odigranoj u Kovinu po oblačnom vremenu uz česte kišne intervale.

Uz očiglednu razliku u kvalitetu na strani izabranika trenera Miloša Đorđevića domaćima je put do tri boda veoma olakšalo i to što su se gosti na terenu u Dunavskoj ulici pojavili sa svega osam igrača (7+1).

Beležnica glavnog sudije Srđana Mitrovića iz Bavaništa već posle 15. minuta imala je pet izmena u rubrici rezultat. U prvih 120 sekundi u strelce se dva puta upisao Vukota Šalipur, a potom su to činili i: Aleksandar Vujasinović (9. minut), Jakob Futerer (13.) i Mateja Milutinov (15.).

Šalipur je het-trik kompletirao u 18. minutu, a nepunih 60 sekundi pre njega u strelce se upisao drugi put Futerer. Potom je loptu u mrežu Kristofa Konstadina slao Mladen Nenadić u 23. i 25. minutu.

Do kraja poluvremena u strelce su se po još jednom upisali Šalipur i Nenadić (11:0), a dva poslednja gola na utakmici bila su delo Stefana Markovića u 47. i 60. minutu.

RADNIČKI: Gujaničić Dragan, Čolić Luka, Rnić Aleksa, Miladinović Pavle, Nenadić Mladen, Ratkovic Andrija, Šalipur Vukota, Vujasinović Aleksandar, Marković Stefan, Futerer Jakob i Milutinov Mateja. Igrali još: Milosavljević Nemanja, Golubović Strahinja i Kele Novak.

error: Content is protected !!