Rusko Selo crno-belo, Crvena zvezda – Radnički 1:2

Pobeda koju su pred susret trećeg kola Vojvođanskog istoka najavili pomoćni trener Radničkog Miloš Đorđević i fudbaler Luka Lukić dobila je i zvaničnu potvrdu na terenu u Ruskom Selu protiv Crvene zvezde danas nešto nakon 18.15h. Crno-beli su upisali tri boda, do kojih su došli rezultatom 2:1.

Strpljivom i disciplinovanom igrom tim trenera Milana Todorovića otupio je oštricu napada domaćeg sastava, a svoju šansu tražio je iz kontre. I upravo na taj način postigao je oba pogotka.

Najpre koji minut pre nego je časovnik označio sat igre. Akciju Radničkog započeo je Deliblaćanin koji je dugom dijagonalom uposlio Đorđevića, potom je usledio pas na peterac za Jakovljevića koji šalje loptu u mrežu golmana domaćih Dejana Kosturanova.

Kod drugog pogotka atak crno-belih krenuo je od Petrića, nastavio ga je Sekulić koji kod korner zastavice „zalama“ beka domaćih i pušta pas (između dva igrača Crvene zvezde) na šesnaesterac za Divnića, a ovaj unosi loptu do peterca i „pakuje“ je u dalji ugao. Igrao se 80. minut.

Domaći su preko Kresoje u trećem minutu nadoknade smanjili na 2:1, a svi oni koji su na tiketima imali 3+ mogli su da odahnu i štikliraju ovaj par.

Radnički se ovom pobedom priključio grupi timova sa po šest bodova, a među njima su:  Crvena zvezda, Proelter (BK) i OFK Kikinda, koja je rival Radničkom u Kovinu narednog vikenda.

error: Content is protected !!