Skupština kluba 21. januara

Na sednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnički koja je održana 08.01.2023. doneta je sledeća odluka u skladu sa statutom našeg kluba:
U.O. je doneo odluku da kandidat za predsednika kluba bude bivši igrač i dugogodišnji kapiten našeg kluba Aleksandar Aca Rnić. Prihvatanjem kandidature ispunili su se uslovi za raspisivanje vanrednih izbora zbog ostavke bivšeg presednika Đorđa Anđelkova.
Takođe, Upravni odbor je doneo odluku da skupstini kluba predlozi i da počasni presednik bude bivši golman našeg kluba, član I.O . Fudbalskog Saveza Srbije i predsednik drugostepene komisije za zalbe u F.S.Srbije, uspešni privrednik i vlasnik a.d Podunavlja gos. Marjan Rnić bivši golman FK „Radničkog“ i FK “ Bačka“ B.Palanka i bivši funkcioner Fk“Bačka“ B.Palanka.
Gospodin Marjan Rnić  već godinama pomaže naš klub kroz sportsku opremu, stolice koje su postavljene na našem stadionu, kao i novčano.
Skupština će biti održana 21.01.2023. godine u Ustanovi za sport u 19 sati.
Prijava kandidata – najkasnije do 18.01.2023. godine. Svi zainteresovani svoje kandidature mogu doneti lično i predati u kancelariju na stadionu Fk “ Radnički “ Kovin ili na e-mail adresu fkradnickikovin1904@gmail.com.
error: Content is protected !!