Proleter – Radnički (subota, 14.30h)

Jedna od pet subotnjih utakmica sedamnaestog kola Vojvođanskog istoka igra se u Banatskom Karlovcu gde će domaći Proleter ugostiti Radnički. Početak susreta na Gradskom stadionu zakazan je za 14.30h. Glavni sudija susreta biće Bojan Džafić iz Pančeva (pomoćnici Kristijan Todorović – Vršac i Boris Cvitak – Pančevo).

Da podsetimo Radnički je na prolećnoj premijeri upisao tri boda, uz dva data gola, oba iz prekida: Tajdić sa penala i Deliblaćanin iz slobodnog udarca.

„Prvo kolo je standardno uvek teško za igranje, puno je tenzije. Mi smo ga odradili kako treba. Ispoštovali smo dogovoreno i trčanjem i željom došli do tri boda„, kaže Deliblaćanin, strelac drugog gola za Radnički u 42. minutu. „Dao sam ga iz slobodnjaka, nisu mi baš specijalnost, kao bivšem šefu Todoroviću, ali i ćorava koka ubode neko zrno. “ (smeh).

„Proleter  je odlična ekipa, sa baš dobrim pojedincima, tako da verujem da je pred nama prava prvenstvena utakmica. Ukoliko ispoštujemo dogovor očekujem pozitivan rezultat“, kaže za naš sajt Deliblaćanin koji je u dosadašnjem delu sezone u četiri navrata bio strelac. Gol više od njega u taboru crno-belih postigao je Jakovljević, a dva Mirko Divnić. 

U prvom delu prvenstva Radnički je savladao u Kovinu Proleter rezultatom 2:0, golovima Divnića u 25. minutu na dodavanje Deliblaćanina i Andrejića koji je glavom savladao Lukića u 75. nakon ubačene lopte Jonovića iz korne sa leve strane na prvu stativu.

error: Content is protected !!