5. KOLO VOJVOĐANSKE LIGE: RADNIČKI PROTIV JEDINSTVA

U nedelju biće odigrano 5.kolo Vojvođanske lige grupa ,,Istok“, u kojem naš tim dočekuje ekipu iz Vlajkovca. Utakmica između Radničkiog i Jedinstva počinje u 16:30h.

Puleni Marka Šaranovića moraće ozbiljnije da shvate Vojvođansku ligu i da igraju na nivou na koji se od njih očekuje, obzirom da je trener razočaran prethodnim gostovanjima. Stiče se utisak da svaku utakmicu u gostima olako izgubimo.
Otežavajuća okolnost biće izostanci dvojice dobrih igrača. Divnić pauzira zbog crvenog, a Deliblaćanin je povređen. Štoper Bojan Kitić smatra da će ekipi zbog toga biti teže, kao i da mora da odgovore izazovu i osvoje maksimum bodova. Mlađi igrač, Boris Antić, očekuje da tim bude koncentrisan svih 90 minuta, kako bi se ostvarili zadovoljavajući rezultati.

Lepa vest je što naredni meč može da prati navijačka publika. Povodom nove naredbe Opštinskog štaba kojom se između ostalog dozvoljava prisustvo 500 posetilaca na otvorenom, navijači mogu da gledaju utakmicu sa tribina, uz pridržavanje propisanih mera.

STRAH ILI DEKONCENTRACIJA?!

Pomisao da se ekipa crno-belih probudila u 3.kolu, bila je kratkotrajna. Naredni poraz sačekao nas je već u Plandištu. FK Sloga savladala nas je ubedljivim rezultatom 3:0.

,,Imali smo u prvih 20 minuta posed lopte i 3 jako dobre prilike koje nismo uspeli da iskoristimo. Gosti iz prvog prekida i bez šansi postižu gol. Veoma sam razočaran kako se predstavljamo u gostima“, rekao je Šaranović.
Kitić je mišljenja da su previše bojažljivo pristupili meču. Otuda i tako loši rezultati.

,,Iako smo nadigrali rivala u svakom segmentu, nismo bili dovoljno konkretni u završnici. Nedostajala je sreća, jer smo imali nekoliko ozbiljnih situacija i mogli smo da povedemo“.

Antić navodi da pored poseda lopte nisu uspeli da iskoriste šanse. Tri gola primljena iz prekida koja nisu dobro branili. On smatra da poraz treba zaboraviti i okrenuti se novom kolu koje je kod kuće i gde su veće šanse za pobedu.

Nažalost, naši momci igraju dve sasvim različite igre. Kod kuće pažljivije pristupe meču, stabilna i agresivna igra rezultira pozitivnim rezultatom, dok se u gostima desi preokret. Interesatno je što su naši fubaleri svesni svojih grešaka, ali nikako da to isprave. Nadamo se da će tu prikrivenu bojaznost u gostima, pretvoriti u hrabrost u narednim utakmicama i popeti se na neko bolje mesto na tabeli.

U nove pobede za stari sjaj!

foto:trening prvog tima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!