ANTIĆ PERSPEKTIVNI SPORTISTA U 2020.GODINI

Sportski savez opštine Kovin nagradio je jednog od najmlađih igrača Radničkog. Boris Antić je laureat u kategoriji perspektivni sportista u 2020.godini.

Mladi fudbaler se lepo pokazao prošle godine i zaslužio je da njegov trud bude nagrađen. Svoje neiskustvo pokušao je da nadomesti redovnim treninzima i napornim radom, a na kraju je stiglo i nekoliko bitnih asistencija tokom polusezone. Boris Antić (2003.god.) bavi se fudbalom od svoje 6.godine. Uporno i redovno trenira, u želji da opravda svoje mesto u prvom timu. Sedam godina je proveo u mlađim kategorijama Radničkog, da bi potom prešao u Dinamo. U pančevačkom klubu nastupao je za pionire i kadete. Prošlog leta priključio se crno-belima.
Početak je bio težak. Borba sa tremom. Novi način igre. Rivali jači, utakmice zahtevnije. Posle nekog perioda opustio se Antić. Ubacuje se kao ofanzivni bek iz kojeg slede nekoliko dobrih asistencija koje su prethodile golovima. Dolazak u prvi tim omogućio mu je da brže savlada tehnike fudbala zahvaljujući svojim starijim kolegama. Kako kaže, ponosi se što je jedan od najmlađih igrača u ekipi, a ima i od koga da uči.

„Mnogo sam stvari naučio o fudbalu i neću se na tome zaustaviti. Svakog dana postavljam sebi nove ciljeve, a to je da iz dana u dan budem sve bolji“, rekao je Antić.

Verujemo da će ova nagrada pomoći našem Antiću da se još više oslobodi i na proleće zablista.

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!