DONACIJA MIRKA RNIĆA I POZIV ZA POMOĆ KLUBU

,,Dovedimo decu na teren, usadimo im ljubav prema sportu, sklonimo ih sa ulice“, zamisao je Mirka Rnića, ali i cele uprave Radničkog kluba. Kao podstrek za naredna takmičenja, Rnić je obradovao danas naše fudbalere poklonivši im kvalitetne dresove.

„Ovim gestom želim da se odužim svom Radničkom, deci koja vredno treniraju, postižu rezultate, u nadi da će njihov trud prepoznati i moji nekadašnji saigrači kluba, ali i ostali građani. Svojim primerom želim da pokažem da uprava svim sredstvima pokušava da ubrza proces sazrevanja FK Radnički“, izjavio je potpredsednik kluba Mirko Rnić. U narednom periodu u planu su i poklon trenerke za članove uprave.
„Sportska oprema je samo jedan od zadataka koje smo postavili i kojima težimo kako bismo bili ozbiljan i cenjen klub u Vojvodini“, dodao je Rnić.
U eri interneta i kompjutera, zaboravljena je lepota sporta. U ovom ludom vremenu decu treba skloniti sa ulice i usmeriti ih ka boljim i zdravijim navikama. Namera uprave kluba je da privuče što više dece koju će spojiti fudbal, ali i obezbediti im lepše uslove za treniranje. Sport je igra, zabava, druženje. Za taj cilj potrebna nam je vaša pomoć!
Uprava se zahvaljuje svim sponzorima, donatorima, prijateljima na dosadašnjoj podršci. Iskreno verujemo da će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti, ali da će se javiti i drugi ljudi dobre volje spremni da pomognu našim mladim fudbalerima. Ne zaboravite, vaše malo, nekome znači mnogo!

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!