JONOVIĆ: „U NOVI MEČ S PUNO ŽARA I BORBE“

Fudbaleri Radničkog kao gostujuća ekipa sastaju se 16.maja sa Borcem iz Starčeva u 30.kolu Vojvođanske lige „Istok“.
Naši momci želeli su da nastave pobednički niz u Kovinu i osiguraju mesto u Vojvođanskoj ligi, ali su umesto trijumfa, dobili „šamar“. Nadigrala ih je ekipa iz Srpske Crnje rezultatom 4:2. Crno-bele očekuje rovovska bitka u preostalih 5 kola.
,,Prethodnim porazom kod kuće napravili smo sebi težak zadatak. Treba da savladamo jako dobrog i kvalitetnog protivnika koji ima mnogo manje poraza. Nama je cilj samo pobeda. Uveliko se spremamo za taj duel, jer mora da se borimo do kraja i pokažemo da imamo potencijala da ostanemo u ovoj ligi. A to su bili dokazi protiv Omoljice i Karlovca“, poručio je Miroslav Jonović, igrač Radničkog.
Meč Borac-Radnički igra se u nedelju od 17h.

U PROŠLOM KOLU ,,LAKO ĆEMO“

Kovinska ekipa se posle 4 pobede malo „uzdigla“, potcenila protivnika i dozvolila poraz u odlučujućem trenutku. Trener Dragan Milošević napravio je veliki pomak i uspeo da osvetla obraz jednom od najstarijih klubova u Srbiji, jer je od preuzimanja Radničkog obezbedio 4 pobede i doživeo samo 1 poraz. Međutim, naši fudbaleri su svojom krivicom podbacili, te verujemo da će posle ovog debakla ozbiljnije pristupiti meču i pokazati bolju partiju kao u prethodnim duelima. Nažalost, zlih jezika je svuda! Radnički će, kao i do sada, hrabro i pošteno igrati za bolju poziciju na tabeli, uz poruku : „Neka drugi vode abrove“.
Predstoji napeta i iscrpljujuća utakmica,ali se nadamo da će znanje i sreća biti na crno-beloj strani.

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!