Opštinski derbi za kraj jesenjeg dela prvenstva

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva PFL Pančevo sutra će snage odmeriti opštinski rivali i sportski prijatelji istih klubskih boja (RADNIČKI KOVIN – PARTIZAN GAJ 13h).

Sutrašnja utakmica mnogo donosi obema ekipama, našim ljubimcima nova 3 boda i isticanje kandidature u borbi za viši rang na proleće, a gostima vredan i veliki skalp i bodovi koji omogućuju mirno proleće. Razmišljanja pred sutrašnju utakmicu sa nama je podelio strateg crno belih iz Kovina, Marko Šaranović „možda i utakmica sezone za nasu ekipu u kojoj će se verovatno ocrtavati dalji plan kluba, pre svega vezan za prolećni deo sezone. Spremni smo i jedva čekamo da utakmica počne. Ovim putem želim da se zahvalim svim igraćima na velikom trudu i zalaganju proteklih skoro 5 meseci, a takođe moji igrači i ja obećavamo sutra maksimalno zalaganje i srce na terenu i tako dođemo do dragocenih bodova. Pozivam našu vernu publiku da dođe u što većem broju kako bi nam pomogla, kao i svaki put do sada, da trijumfom proslavimo veoma uspešnu polusezonu za klub“.

Fudbaleri Radničkog su do sada sakupili 27 bodova i nalaze se na 4 mestu, a sa sutrašnjom pobedom i povoljnim rasporedom na proleće u kome svi konkurenti za viši rang dolaze u Kovin, možemo gajiti optimizam i san o vraćanju kluba u viši rang.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!