PRVI TIM IZABRAN ZA EKIPU GODINE

Prvi tim Radničkog kluba dobio je epitet ekipa godine. Sportski savez opštine Kovin proglasio je naš tim najuspešnijom ekipom u 2020.godini.

U jesenjem delu polusezone crno-beli su zauzeli 12.poziciju na tabeli sa ukupno osvojenih 19 bodova. Upornost, ambicija i rad na terenu su na kraju nagrađeni titulom ekipa godine.
Prošlogodišnja priča prvog tima dobila je srećnu završnicu. Naši momci su za godinu dana uspeli da se plasiraju u viši rang takmičenja i zadrže u Vojvođanskoj ligi “Istok”. Na startu sezone, ekipu je predvodio tadašnji trener Marko Šaranović. Njegova ostavka i povreda pojedinih igrača su uticale na atmosferu u timu i lošije rezultate. Trener Gabrijel Radojičić preuzima kormilo i strpljivo usmerava momke na pravi put. Od 14.kola sledi uspon,a izvanredne rezultate beleže u poslednja 3 kola u kojima su pokazali dominaciju i nepobedivost.

Radnički (K) – Crvena zvezda 5:1
Žak – Radnički 0:2
Radnički Kovin- Radnički Sutjeska 5:1

Hvala Sportskom savezu što je prepoznao potencijal naših fudbalera i dao im elan da u narednim duelima budu još bolji.

Prvi tim: Boris Antić, Igor Arsenijević, Ljubomir Avramović, Nenad Ćeha, Milan Čoloka, Dušan Deliblaćanin, Mirko Divnić, Bojan Kitić, Marko Kostić, Boris Milenković, Đorđe Milivojev, Miroslav Jonović, Darko Radojević, Miroslav Rajić, Ilija Rančić, Luka Rnić, Marko Sekulić, Darko Simić, Nikola Simjonović, Aleksandar Stojković, Boban Velčanović, Aleksandar Vujasinović, Uroš Vulečević, Igor Perović, Đorđe Radenković.

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!