RADNIČKI PROTIV KIKINDE 20. SEPTEMBRA U KOVINU

FK Radnički Kovin biće domaćin ekipi OFK Kikinda 1909 u utakmici 7.kola Vojvođanske lige-grupa “Istok”. Susret je najavljen za nedelju u 16h.

Predstojeća utakmica biće značajna, ali i interesatna, jer ćemo imati priliku da vidimo delo novog trenera i kako su se naši igrači snašli sa njim. Naviknuti na dugogodišnji rad sa Šaranovićem, momke će sada predvoditi Gabrijel Radojičić. Prema rečima pojedinih fudbalera, drugi trener uveo je nova pravila i postavio neke zahteve u igri koji se momci trude da ispune.

Biće pritisaka i s jedne i s druge strane, a posebno zbog debakla koji smo doživeli u prethodnom kolu. Podsetimo, Omladinac FAM- Radnički 6:1. Olakšavajuća okolnost je možda ta što se meč igra kod kuće, pa će momci biti opušteniji i verovatno uspešniji u igri. Po dolasku na mesto trenera, Radojičić je izjavio da mu je prvenstveno cilj da upozna igrače, ali i oni njega. Fokus će biti na psihološkom radu, oslobađanju barijera. U susret novom kolu rekao je da očekuje pozitivnu reakciju i da će dati sve od sebe da vrati tim na nivo igre koji i zaslužuju.

Naš fudbaler, Darko Simić, zbog povrede i dalje pauzira, ali će bodriti ekipu sa tribina.
,,Žao mi je što još uvek ne mogu da pomognem saigračima, ali imaće moju punu podršku, kao i do sada. Nadam se pobedi, obzirom da je utakmica kod kuće, gde uvek igramo dobro”.

Govoreći o novom treneru, napominje da se svi trude da odgovore zahtevima igre koje im je postavio Radojičić i veruje da će se ekipa vratiti na pravi put i izboriti za bolje mesto na tabeli. Uprkos promeni, Simić se zahvalio Marku Šaranoviću, jer je mnogo učinio za klub.

U nove pobede za stari sjaj!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

error: Content is protected !!